15 de juny de 2022: congrés internacional sobre el dret a la llengua

15 de juny de 2022: congrés internacional sobre el dret a la llengua

Portada del llibre de resums del CIDL1Del 15 al 17 de juny de 2022, vaig participar en el primer Congrés internacional sobre el dret a la llengua: Polítiques lingüístiques i traducció i interpretació en serveis i institucions públiques (CIDL) a València, com: membre del comité científic, moderador d’una sessió i també, el divendres 17 de juny, amb una ponència en valencià titulada «Política de traducció a la Comunitat Valenciana: 2011-2022». Es tractava d’actualitzar les dades de la meua tesi (2012) per a aquesta comunitat autònoma i compartir-ne els resultats, fent noves preguntes a partir de les dades recents recollides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.